обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Levenhuk.bg » Партньорство

Партньорство

Levenhuk е марка, която е спечелила доверието на своите клиенти по целия свят. Нашата компания произвежда висококачествени оптични инструменти като микроскопи, телескопи, бинокли и принадлежности за тях.

Levenhuk расте бързо и стабилно и Вие можете да станете част от този вълнуващ процес и да се възползвате от прекрасните условия, които предлагаме на всеки, който реши да се присъедини към нас.

Можете да изберете една от съществуващите партньорски програми:

  1. Как се става дилър с продукти на склад
    Ние непрекъснато разширяваме нашата търговска мрежа и Вашата компания може да стане част от този процес с Levenhuk. Ние предлагаме 45% отстъпка от препоръчителната цена на дребно, тестова доставка на най-популярните модели и най-добрите цени на нашите продукти.
  2. Станете партньор
    Ако имате уебсайт или сте уебадминистратор, можем да ви предложим партньорска програма с нашия онлайн магазин. Дори не се налага да правите нищо, всички технически и финансови въпроси ще бъдат обработвани от нашите офиси. Всичко, което остава да направите, е да получите 20% от всяка покупка, направена чрез референтен идентификационен номер (RefID).
  3. Как се става дилър с преки доставки от фирмата
    Ако сте компания, която желае да стане наш дистрибутор, но не разполагате със складова база, тогава обмислете варианта да станете наш дистрибутор за директни доставки! Ние предлагаме благоприятни условия за сътрудничество и разполагаме с разрастваща се към момента мрежа от партньори по целия свят. Научете повече за предимствата и ползите, от които можете да се възползва Вашата компания, като станете наш дистрибутор за директни доставки.