обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Levenhuk.bg » Правила и условия

Правила и условия

Опции за плащане

Предлагаме няколко опции за плащане: с кредитна карта, Paypal или банков превод.

След като направите поръчката, ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката и предпочитания начин на плащане, както и сроковете за доставка. Ако имате въпроси относно възможните начини на плащане, свържете се с нас.

За да платите по телефона, ни се обадете на +359 888 00 33 92.

Политика за връщане

Ако не сте доволни от покупката си, можете да я върнете в рамките на 14 дни от датата на получаването. Когато връщате продукт, имайте предвид, че продуктите, които са повредени по време на периода след покупката (надраскани, счупени, неподходящи за последваща продажба на дребно), както и опаковките с непълни продукти (липсващи принадлежности и т.н.), няма да бъдат приемани.

Стойността на Вашата покупка ще бъде възстановена. Стойността на доставката не се възстановява. Ако връщането е поради дефект на продукти, може да бъдете компенсирани за стойността на доставката за връщане.

Преди връщане трябва да бъде получен номер за разрешение за връщане (RA). Свържете се с нас по имейл или по пощата, за да получите номер за RA, който да поставите отвън на опаковката на доставката.

Политика за поверителност

Никоя информация, която предоставяте относно себе си, няма да бъде разкривана пред трети страни освен в степента, необходима за обработка на поръчката Ви (например ние съобщаваме на фирмата доставчик Вашия адрес, но не разкриваме имейл адреса Ви).

Можете да откриете пълната информация относно политиката за поверителност на Levenhuk, Inc. на специална страница.

Опции и такси за доставка

Ние предлагаме стандартна доставка за всички продукти. Безплатна стандартна доставка при поръчки над 150 BGN.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди по тарифи на съответния доставчик.

Държавите членки на ЕС са:

Австрия
Белгия
България
Хърватия
Кипър
Чешката република
Дания

Естония
Финландия
Франция
Германия
Гърция
Унгария
Ирландия

Италия
Латвия
Литва
Люксембург
Малта
Нидерландия
Полша

Португалия
Румъния
Словакия
Словения
Испания
Швеция
Обединено кралство

Международни поръчки

Международните поръчки могат да се доставят от друг международен склад на Levenhuk без допълнителни такси за доставка. В този случай може да използваме друга куриерска услуга, предоставяща подобно очаквано време на пристигане.

Клиентът е отговорен за плащането на мита, местни данъци върху продажбата и/или други данъци, ако това е приложимо, и такива такси могат да бъдат събирани от компанията, извършваща доставката на Клиента, към момента на доставката. Levenhuk не носи отговорност за каквито и да било дължими местни данъци или за мита, наложени в която и да било държава, която не членка на Европейския съюз.

Гаранция

Всички микроскопи, телескопи, бинокли и лупи Levenhuk имат доживотна гаранция; всички принадлежности имат 2-годишна гаранция. Тази гаранция не покрива консумативите, като крушки (с нажежаема жичка, светодиодни, халогенни, енергоспестяващи и други видове крушки), батерии (акумулаторни и такива за еднократна употреба), електрически консумативи и т.н. Купувайте продуктите на Levenhuk чрез този уебсайт или оторизираните дистрибутори и пазете разписката си, за да бъде гаранцията валидна.


Правни известия и търговски марки

Използването на и достъпът до този сайт без ограничения или квалификация е предмет на долупосочените правила и условия и приложимите закони.

Правни известия

Следва да приемате, че всички материали на сайта са защитени от авторски права, освен ако не е посочено друго, и те не могат да се използват, освен ако това не е позволено в тези правила и условия или в текста на сайта.

Използването на сайта от Ваша страна е на Ваша отговорност. Levenhuk, Inc. не дава никакви гаранции или декларации по отношение на точността му и Levenhuk, Inc. не носи отговорност за каквито и да било грешки или пропуски в съдържанието на уебсайта. Нито Levenhuk, Inc., нито каквато и да било друга страна, участваща в създаването, изработката или доставката на сайта, не носи отговорност за каквито и да било преки, случайни, последващи, косвени или наказателни щети, произтичащи от достъпа до или използването на или невъзможността да използвате или невъзможността за достъп до сайта. Без ограничения относно предходното всичко на сайта Ви е предоставено „ВЪВ ВИДА, В КОЙТО Е“, БЕЗ КАКВИТО И ДА БИЛО ГАРАНЦИИ, ИЗРИЧНИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА УПОТРЕБА ИЛИ ЛИПСА НА НАРУШЕНИЯ. Имайте предвид, че е възможно някои юрисдикции да не разрешават изключването на подразбиращи се гаранции, така че някои от гореизброените изключвания може да не се отнасят за Вас. Проверете Вашите местни закони относно каквито и да било ограничения във връзка с изключването на подразбиращи се гаранции.

Характеристиките, спецификациите и цените на продуктите, описани или изобразени на сайта, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие.

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД СЛЕДНОТО: Можете да използвате само една отстъпка ИЛИ една специална оферта за дадена поръчка. Отстъпката не може да бъде добавяна или комбинирана с каквато и да било специална оферта. Всички отстъпки и подаръци, предлагани на уебсайта, могат да се използват само за устройства, но не и за принадлежности, освен ако не е посочено друго.

Levenhuk, Inc. не поема никаква отговорност и не може да бъде подведена под отговорност за каквито и да било повреди на или вируси, които може да заразят компютърното Ви оборудване или друга собственост вследствие на достъпа, използването или сърфирането в сайта или изтеглянето на каквито и да било материали, данни, текст или изображения от сайта.

Levenhuk, Inc. не желае да получава какъвто и да било продукт, маркетингови материали, реклама или други идеи, които не са покрити от издадени патенти в Съединените щати. Ако изпращате каквито и да било съобщения или материали до сайта чрез електронната поща или по друг начин, включително всякакви данни, въпроси, коментари, предложения или други подобни, всички тези съобщения са и ще бъдат разглеждани като неконфиденциални и незащитени от право върху собствеността. Всичко, което предоставяте или публикувате, може да бъде използвано от Levenhuk, Inc. за всякаква цел, включително, но не само, възпроизвеждане, разкриване, предаване, публикуване и излъчване. Освен това Levenhuk, Inc. може да използва без каквато и да било компенсация за Вас всички идеи, концепции, ноу-хау или техники, съдържащи се във всякакво съобщение, което изпращате на сайта, за каквато и да било цел, включително, но не само, развиване, производство и маркетинг на продукти, използвайки такава информация.

Levenhuk, Inc. не носи отговорност за съдържанието на който и да било сайт, от който сте отворили връзка към уебсайта или който сте отворили чрез връзка на уебсайта. Отварянето на връзка към който и да било друг сайт е изцяло на Ваш собствен риск. Въпреки че Levenhuk, Inc. може да предоставя връзки на този уебсайт към други сайтове, добавянето на такива връзки е само за Ваше удобство и не следва да се тълкува като одобрение на собственика/спонсора на сайта или съдържанието на сайта. Levenhuk, Inc. отказва всички гаранции, изразени и подразбиращи се, по отношение на точността, валидността, законността или друго по отношение на каквито и да било материали или информация, съдържащи се на такива сайтове.

Въпреки че Levenhuk, Inc. може периодично да следи или преглежда дискусии, чатове, публикации, предавания, бюлетини и други подобни на сайта, Levenhuk, Inc. не е задължена да прави това и не поема никаква отговорност, произтичаща от съдържанието на такива съобщения, или за каквито и да било грешки, клевети, дискредитации, неприлични и вулгарни изрази или неточности, съдържащи се в такива съобщения. Забранено е да публикувате или предавате каквито и да било незаконни, заплашителни, дискредитиращи, клеветнически, неприлични, порнографски или вулгарни материали, както и материали, които биха могли да представляват или да насърчават поведение, което може да бъде счетено за престъпление или да бъде причина за предявяване на гражданска отговорност, или да нарушава по друг начин който и да било закон. Levenhuk, Inc. ще сътрудничи изцяло с правоприлагащите органи или съдебната заповед, които изискват от или разпореждат на Levenhuk, Inc. да разкрие самоличността на всеки, който публикува такива материали.

Levenhuk, Inc. може по всяко време да ревизира тези условия, като актуализира тази публикация. Тъй като Вие сте обвързани с тези правила и условия, трябва периодично да посещавате тази страница, като щракнете върху хипервръзката „Правни известия и търговски марки“ в долната част на уебстраниците на Levenhuk, Inc., за да прегледате настоящите правила и условия.
Тези правила и условия се уреждат от и тълкуват в съответствие със законите на Съединените американски щати без референции към конфликтите на правните норми.

Търговски марки

Търговските марки, лога и марки за услуги (общо наричани „Търговски марки“), изброени по-долу, са търговски марки на Levenhuk, Inc. и/или нейните филиали. Всякакви други търговски марки, използвани на сайта, са търговски марки на съответните им притежатели. Нищо, което се съдържа на сайта, не трябва да се тълкува като предоставящо, по подразбиране, чрез отхвърляне на иск или по друг начин, какъвто и да било лиценз или право за използване на която и да било търговска марка, показана на сайта, без писменото разрешение на Levenhuk, Inc. или на съответния собственик трета страна. Имайте предвид, че този списък с търговски марки се актуализира периодично и че нито този списък, нито неговите актуализации, са изчерпателни списъци с търговските марки на Levenhuk и свързаните с нея филиали.


Levenhuk Army
Levenhuk Art
Levenhuk Astro
Levenhuk Atom
Levenhuk Bino
Levenhuk Bino PLUS
Levenhuk Bino Ultra
Levenhuk Blaze
Levenhuk Blaze BASE
Levenhuk Blaze Compact
Levenhuk Blaze PLUS
Levenhuk Blaze PRO
Levenhuk Blitz BASE
Levenhuk Blitz PLUS
Levenhuk Broadway
Levenhuk Bruno PLUS
Levenhuk DTX
Levenhuk DTX RC
Levenhuk Energy
Levenhuk Energy PLUS
Levenhuk Heritage BASE
Levenhuk Heritage PLUS
Levenhuk Karma
Levenhuk Karma BASE
Levenhuk Karma PLUS
Levenhuk Karma PRO
Levenhuk LabZZ
Levenhuk M BASE
Levenhuk M PLUS
Levenhuk MED
Levenhuk Monaco
Levenhuk Monaco ED
Levenhuk Halo
Levenhuk Nelson
Levenhuk Ra
Levenhuk Rainbow
Levenhuk Rainbow PLUS
Levenhuk Rainbow PRO
Levenhuk Sherman
Levenhuk Sherman BASE
Levenhuk Sherman PLUS
Levenhuk Sherman PRO

Levenhuk S
Levenhuk Skyline
Levenhuk Skyline BASE
Levenhuk Skyline PLUS
Levenhuk Skyline PRO
Levenhuk Skyline Travel
Levenhuk Skyline Travel Sun
Levenhuk SkyMatic
Levenhuk SkyMatic PRO
Levenhuk SpyGlass
Levenhuk Star Sky
Levenhuk ST
Levenhuk Strike NG
Levenhuk Strike PLUS
Levenhuk Strike PRO
Levenhuk T PLUS
Levenhuk TA
Levenhuk ТТ
Levenhuk TR
Levenhuk Vegas
Levenhuk Vegas ED
Levenhuk Wise
Levenhuk Wise PLUS
Levenhuk Wise PRO
Levenhuk Zeno
Levenhuk Zeno Cash
Levenhuk Zeno Desk
Levenhuk Zeno Gem
Levenhuk Zeno Handy
Levenhuk Zeno Lamp
Levenhuk Zeno Multi
Levenhuk Zeno Read
Levenhuk Zeno Refit
Levenhuk Zeno Vizor
Levenhuk Zeno Vizor HR
Levenhuk Zongo
Levenhuk ZOOM


При въпроси: Свържете се с нас