обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk.bg » оферти за ограничен период » Специална оферта за набори Levenhuk LabZZ MTB3 и LabZZ MT2

Специална оферта за набори Levenhuk LabZZ MTB3 и LabZZ MT2

Получете кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C1 (на стойност 8,95 лв.) БЕЗПЛАТНО с покупката на всеки от наборите Levenhuk LabZZ MTВ3 и Levenhuk LabZZ MT2. Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 ще бъде забавна за децата и осигурява възможност за наблюдение на обекти с увеличение 6х.

Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е просто помощно средство, което ще впечатли и очарова младите изследователи. Почти всеки обитател на дивата природа, който е достатъчно малък, за да се побере в контейнера, може да стане обект на очарователно проучване с Levenhuk LabZZ C1! Можете също така да напълнете кутията с вода и да поставите малка риба в нея, която да наблюдавате от всяка страна и ъгъл. Тази лупа се препоръчва за деца на възраст от три до дванайсет години.

Офертата е валидна за следните продукти:

Комплект микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2

Предназначен за деца над 6-годишна възраст

Множество интересни открития очакват Вашето дете с комплекта микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2! Комплектът включва биологичен микроскоп с набор за експерименти и рефракторен телескоп. Тези инстр...Oще
114,95 лв.
Комплект микроскоп, телескоп и бинокъл Levenhuk LabZZ MTB3

Страхотен комплект за младия учен

Комплектът Levenhuk LabZZ MTB3 е идеален подарък за любознателното дете. Комплектът включва три оптични прибора – микроскоп, телескоп и бинокъл. И трите са проектирани така, че да отговорят на нуждите...Oще
134,95 лв.

Имайте предвид, че тази специална оферта не може да се комбинира с други специални оферти и отстъпки, предлагани на уебсайта.

За съжаление, офертата е изтекла.


Щракнете тук, за да откриете всички налични оптични продукти Levenhuk LabZZ за деца.