Безплатна доставка при поръчки над 150 лв.
Доживотна гаранция Вижте подробности
Посетете нашата демонстрационна зала
Изключителен дистрибутор на Meade!

Новини от Levenhuk: март 2024 г.

16.04.2024

Уважаеми клиенти и посетители!

Имаме удоволствието да споделим последните новини за компанията Levenhuk и за последните събития, които се случиха по света.

Събития

  • Микроскопи Levenhuk и MAGUS на изложение в Италия. Изложението DIDACTA събра на едно място всички, които работят в сферата на образованието, включително представители на университети, учители, училищни ръководители, преподаватели и обучители, както и специалисти и предприемачи, работещи в училищата и сектора на образователната технология.
    Прочетете още

Видеоревюта

Нашият YouTube канал вече включва плейлист с видеоревюта за измервателни инструменти на Ermenrich. За Ваше удобство видеозаписите са кратки. Те ще Ви предоставят бърз преглед на най-важната информация относно всяко устройство: неговия външен вид, както и неговите основни функции и употреби.

  • Строителен лазерен далекомер Ermenrich LR600. Компактен и лек, далекомерът може да бъде използван за лов, строителна дейност в провинцията и къмпинг. Той може да измерва разстояние, ъгли и скорост на движещи се обекти. 
    Вижте тук
  • Цифров нивелир Ermenrich Verk LQ40. Устройството може да се използва за нивелиране на метални конструкции в строителството и ремонтната дейност и за измерване на наклони на някои елементи. Измерванията се показват в градуси, проценти или други мерни единици, а това може да се избере от потребителя.
    Вижте тук
  • Лазерен нивелир Ermenrich LV40 PRO. Лазерният нивелир е универсален уред, който е идеален за работа в строителството, реновирането, декорацията и монтаж на работната площадка. Обхватът в хоризонтална и вертикална посока е 360°, а работното разстояние е до 30 метра.
    Вижте тук
  • Лазерен нивелир Ermenrich LV50 PRO. Компактен, лек и ергономичен 3D лазерен нивелир с дистанционно управление. Лазерният нивелир е оборудван с компенсатор, който намалява вибрациите, и целева плоча за постигане на максимална точност.
    Вижте тук
  • Строителен лазерен далекомер Ermenrich LR1500. Устройството може да измерва хоризонтални и вертикални разстояния, скорост на движещи се цели и ъгли. Далекомерът може да извършва както единични, така и продължителни измервания на движещи се обекти.
    Вижте тук

Levenhuk по света

Levenhuk се разраства и развива непрекъснато, като обхваща нови територии и усъвършенства своите продукти, като ги прави още по-добри. „Levenhuk по света“ е точното място, където можете да намерите всички най-важни и най-интересни новини и публикации за Levenhuk от цял свят.

В момента висококачествени оптични продукти на Levenhuk се предлагат вече в 42 страни в Европа, Северна Америка, Азия и Южна Африка.

Нови дистрибутори на Levenhuk

Унгария: primanet.hupixelrodeo.humkaudio.hu
Италия: ilfotoamatore.itarmysport.itsaunaforniture.comelettronicatoscana.com
Полша: optek.pl
Чешка република: Adun.cz,vercajk-plus.czprofesional-club.czcieslarsro.cz

Благодарим Ви за вниманието!

Последни новини
Всички новини