обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Levenhuk.bg » Oферти за ограничен период » Cпециална оферта от Levenhuk.bg

Специална оферта от Levenhuk.bg

Специални цени за телескопи Levenhuk Strike. При закупуването на модел Levenhuk Strike получавате качествен телескоп на начално ниво с голям брой допълнителни принадлежности, включени в стандартния комплект напълно безплатно. Levenhuk Strike е най-обширният комплект телескопи на най-атрактивната цена!

Телескопи Levenhuk Strike NG са възможно най-добрият избор за начинаещ астроном. Когато купите телескоп Levenhuk Strike NG, получавате не само надежден и лесен за използване телескоп с доживотна гаранция, но и обширен комплект от допълнителни принадлежности за телескоп. В допълнение към самия телескоп, триножника и окулярите, получавате и:

Наръчник за астронома See it all! („Вижте всичко“) – книгата, която ще Ви помогне да започнете. Наръчникът съдържа описания на 280 от най-интересните небесни обекти!

Комплект плакати за космоса – плакати на Луната, Слънцето и други звезди и Слънчевата система.

Планисфера – въртяща се звездна карта, която Ви помага бързо и лесно да определите кои небесни обекти могат да бъдат наблюдавани в дадена дата и час.

Stellarium – софтуер за 3D планетариум, който Ви позволява да виждате всичко, което можете да наблюдавате с телескоп със средна или дори висока мощност.


Всички тези екстри на стойност над 100 са включени с всеки телескоп Levenhuk Strike NG. Получавате всички тези принадлежности, за да направите първите си наблюдения комфортно и без да се притеснявате, на цената на самия телескоп.

Ако купите телескоп от серията Levenhuk Strike PLUS, получавате още повече подаръци! В допълнение към всички екстри, които идват с телескопите Strike NG, моделите Strike PLUS се предлагат също и с удобен калъф за телескоп Levenhuk Zongo и окуляр за увеличение. Разширеният комплект Levenhuk Strike PLUS е на стойност над 200 лв., но ще го получите напълно безплатно.


Телескопите Levenhuk Strike PLUS са предназначени за по-амбициозни начинаещи и представляват чудесен подарък не само за начинаещи астрономи, но и за такива с известен опит.

Телескопите Levenhuk Strike PRO са създадени за опитни любители астрономи. Тези телескопи се предлагат със следните допълнителни принадлежности: Наръчник за астронома See it all! („Вижте всичко“), компактдиск със Stellarium (софтуер за 3D планетариум), комплект плакати на астрономическа тематика, звездна карта, компас, окуляр на Пльозл 6,3 mm, леща на Барлоу с увеличение 2x, комплект от цветни филтри за телескоп, лунен филтър, соларен филтър и торба Levenhuk Zongo за транспортиране на Вашия телескоп и принадлежности. С всеки телескоп Levenhuk Strike PRO получавате безплатно обширен комплект на стойност над 400 лв.


Всички телескопи Strike се предлагат в атрактивни цветни кутии и се доставят с многоезични ръководства за потребителя. Телескопът Levenhuk Strike е чудесен подарък за любознателните деца или възрастните начинаещи астрономи. Такъв подарък дава на получателя уникалната възможност да се докосне до вечния Космос и не изисква никакви допълнителни разходи за подаръчна опаковка.

Levenhuk Strike са лесни за използване достъпни телескопи, които се предлагат с чудесен комплект. Комплектът Strike включва всичко, което трябва да знаете, за да започнете веднага с наблюденията, дори ако сте абсолютен начинаещ. Levenhuk Strike са най-добрите телескопи на начално ниво на пазара!