обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Levenhuk.bg » Партньорство » Станете партньор

Как работи партньорската програма Levenhuk.bg?

  1. Даден партньор публикува рекламните ни материали на уебсайта си, като всеки от тях има уникален референтен идентификационен номер (RefID), с който ние можем да проследим броя клиенти, препратени от уебсайта на партньора, и поръчките, които са възложили те. Когато някой посети уебсайта на нашия партньор и щракне върху банер или връзка, той се препраща автоматично към нашия онлайн магазин, където може да направи покупка на избрания инструмент.
  2. Партньорът получава 20% комисионна от поръчката, ако продуктите са закупени на редовната цена и 5% от поръчката, ако продуктите са означени като „Разпродажба“ или „Специална цена“.
  3. В секцията „Рекламни материали“ партньорите ни могат да изберат банера за своята уеб страница, както и други материали. Копирането на описания или текстове от уебсайта, ако те не присъстват в тази секция, е изрично забранено (включително описания на категории и продукти от нашия онлайн каталог).

Нашият досегашен опит показва, че няколко рекламни материала (банери и връзки) в горната част на дадена страница донасят по-високи печалби от един банер в най-долната част на началната страница.