обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk.bg » Обслужване на клиенти

Обслужване на клиенти

Плащане

Предлагаме няколко опции за плащане: с кредитна карта, Paypal или банков превод. След като направите поръчката, ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката и предпочитания начин на плащане, както и сроковете за доставка. Ако имате въпроси относно възможните начини на плащане, свържете се с нас.

Доставка

Ние предлагаме стандартна доставка за всички продукти. Безплатна стандартна доставка при поръчки над 150 BGN или повече, извършени в рамките на ЕС (не важи за телескопи серия Levenhuk RA).

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди по тарифи на съответния доставчик.

Държавите членки на ЕС са:

Австрия
Белгия
България
Хърватия
Кипър
Чешката република
Дания

Естония
Финландия
Франция
Германия
Гърция
Унгария
Ирландия

Италия
Латвия
Литва
Люксембург
Малта
Нидерландия
Полша

Португалия
Румъния
Словакия
Словения
Испания
Швеция

Цените за доставка за поръчки, които не отговарят на изискванията за безплатна доставка (включително всички поръчки, доставени извън ЕС), зависят от поръчаните продукти и държавата на доставка. Нашият мениджър по продажбите ще се свърже с Вас преди доставката с подробна информация относно таксите за доставка, които ще бъдат приложени.

Международни поръчки

Международните поръчки могат да се доставят от друг международен склад на Levenhuk без допълнителни такси за доставка. В този случай може да използваме друга куриерска услуга, предоставяща подобно очаквано време на пристигане.

Клиентът е отговорен за плащането на мита, местни данъци върху продажбата и/или други данъци, ако това е приложимо, и такива такси могат да бъдат събирани от компанията, извършваща доставката на Клиента, към момента на доставката. Levenhuk не носи отговорност за каквито и да било дължими местни данъци или за мита, наложени в която и да било държава, която не членка на Европейския съюз.

Връщане на продукти

Можете да върнете артикул в рамките на 14 дни и да получите възстановяване на сумата дори ако покупката е направена във физически магазин. Ще възстановим обратно парите Ви! Ако не сте доволни от покупката си, моля, върнете я в оригиналната опаковка, като всички части трябва да са в оригиналното неизползвано състояние. Сумата на покупката ще Ви бъде възстановена. Стойността на доставката не се възстановява.

Ако връщането е поради дефект на продукти, може да бъдете компенсирани за стойността на доставката за връщане.

Свържете се с нас за пълни подробности, ако трябва да върнете продукт.

Гаранция

Всички телескопи, микроскопи, бинокли и други оптични продукти Levenhuk, с изключение на принадлежностите, имат доживотна гаранция за дефекти на материалите и изработката; всички принадлежности имат 2-годишна гаранция. Тази гаранция не покрива консумативите, като крушки (с нажежаема жичка, светодиодни, халогенни, енергоспестяващи и други видове крушки), батерии (акумулаторни и такива за еднократна употреба), електрически консумативи и т.н. Купувайте продуктите на Levenhuk чрез този уебсайт или оторизираните дистрибутори и пазете разписката си, за да бъде гаранцията валидна. Пълни подробности можете да намерите тук.

Всички продукти Discovery имат 10-годишна гаранция (с изключение на принадлежностите, които имат 2-годишна гаранция).

Промени на цени и/или описания

Всички цени, снимки и описания на този уебсайт подлежат на промяна. Когато поръчате от нас, Вие приемате цената и условията, посочени на този уебсайт. Разликите в цените, свързани с предлагани в бъдеще или в миналото цени в нашия магазин или друг магазин, не се възстановяват.