обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Запознайте се с цифровия монокъл Levenhuk Halo 13X PLUS – нов продукт от секцията устройства за нощно виждане

21.11.2022

Уважаеми клиенти и гости на нашия уебсайт!

Серията Levenhuk Halo включва нов продукт, който ще бъде високо оценен от нощните ловци, пътешествениците, отборите по тактически игри, както и от спасители и охранители. Монокълът за нощно виждане Levenhuk Halo 13X PLUS е устройство за нощно виждане с компактен корпус, устойчив на метеорологични условия, който можете лесно да държите с една ръка. Той се различава от предходния модел с по-голяма леща от 39 mm, прицелване на разстояние от една ръка и по-дълго време на работа в нощен режим.

Монокълът предоставя цветни изображения през деня и черно-бели през нощта. Стъклената оптика е с цялостно покритие от силициев диоксид, а цифровото увеличение (1–4x)осигурява близко наблюдение на отдалечени обекти. Записващо устройство за видео заснема изображения и видеозаписи с висока разделителна способност, които се съхраняват на карта памет (включена). Налична е и монтировка за прикрепяне на монокъла към триножник.

Можете да откриете идеалното за Вас устройство за нощно виждане, като щракнете върху съответната секция в нашия каталог.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.