обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

НОВО от Discovery: най-добрият модел телескоп от серията Discovery Sky Trip

14.01.2022

Уважаеми клиенти и посетители,

Имаме удоволствието да Ви представим нашия нов телескоп от марката Discovery. Това е идеална идея за подарък за всеки, който мечтае за космически изследвания. Това е най-мощният водещ модел от новата серия Discovery Sky Trip. В цветната кутия амбициозните астрономи ще намерят всичко необходимо, за да завладеят космоса: телескоп, всички необходими принадлежности и цветна образователна книга.

Телескоп Discovery Sky Trip ST80 с книга е рефракторен телескоп с компактна оптична тръба, монтирана на лесна за използване азимутална монтировка. Разширеният комплект включва два окуляра с различно фокусно разстояние, оптичен визьор, леща на Барлоу, диагонална призма за наземни наблюдения и адаптер за заснемане на смартфон. Торбата за носене предпазва телескопа по време на съхранение и транспортиране, а вграденият компас служи за наземна навигация по време на наблюдения извън града. Чудесен вариант за астрономически туризъм!

Комплектът включва цветната образователна книга "Космос. Непразна празнота". Тя съдържа ценна информация за конструкцията на телескопа, видовете астрономически обекти и методите за тяхното наблюдение.

DТелескоп Discovery Sky Trip ST80 с книга DТелескоп Discovery Sky Trip ST80 с книга Образователна книга

Цялата гама телескопи Discovery може да видите тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.