обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Представяне на далекогледите Discovery Gator

14.12.2021

Уважаеми клиенти,

Далекогледите Discovery Gator вече са пуснати в продажба. Те са компактни, леки и надеждни оптични уреди, които са великолепни за пешеходен туризъм, разходки или пътуване. Всеки от далекогледите е опакован в цветна кутия с името на марката.

Далекогледът е отличен избор за тези, които са винаги в движение. Този тип уред се побира лесно в джоба или чантичката Ви и няма да Ви пречи по време на пътуването. Това е подходящо описание също за далекогледите Discovery Gator. Те са с оптични елементи от стъкло BK-7 и корпус с гумено покритие за по-добро хващане.

Монокъл Discovery Gator 10x25 предлага увеличение 10х и е подходящ за държане в ръка при гледане. Оптичните елементи на това устройство са със зелено покритие и устройството има гумена чашка на окуляра.

Монокъл Discovery Gator 10—30x30 е с увеличение от 10x до 30x. С него може да се гледа като се държи в ръка при малко увеличение, но се препоръчва да се използва триножник за голямото увеличение (корпусът има стандартната резба). Този оптичен уред е с оптични елементи с многослойно покритие и завъртащата се чашка на окуляра.

Двата модела са великолепни за гледане през деня.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.