обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Шест НОВИ артикула на пазара от Discovery: полеви и плаващи бинокли

03.12.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Имаме удоволствието да Ви предложим няколко нови продукта от марката Discovery. Тези бинокли са създадени специално за изследователите на дивата природа: ловци и рибари, къмпингуващи и пешеходни туристи, както и за любители на ветроходството и екстремните водни спортове. Оптиката на всички модели е базирана на призми на Поро от стъкло с цялостно покритие, защитени с гумирани тела, които могат да се монтират на статив.

Серията Discovery Field включва класически полеви бинокли за наблюдение, откриване на цели и задаване на маршрути. Оптиката от стъкло BK-7 с многослойно покритие осигурява ярки изображения с увеличение 8x, 10x и дори 12x. Можете да изберете мощни бинокли с по-широко зрително поле. Има по нещо за всеки вкус!

Бинокъл Discovery Field 8x42 Бинокъл Discovery Field 10x50 Бинокъл Discovery Field 12x50

Серията Discovery Breeze включва плаващи бинокли, предназначени за наблюдения при плаване и от брега. Техните водоустойчиви тела няма да изчезнат под водата, дори ако случайно бъдат изпуснати зад борда. Благодарение на цветния им дизайн те се виждат дори в условия на слаба осветеност. Изработената от стъкло BaK-4 с цялостно покритие оптика и увеличението 7х предлагат на потребителя живи изображения с висок контраст. 

Плаващ бинокъл Discovery Breeze DПлаващ бинокъл Discovery Breeze 7x50 Solar Плаващ бинокъл Discovery Breeze 7x50 Marine

Биноклите са комплектовани с всички необходими принадлежности и се доставят в ярки кутии с името на марката. Какъв великолепен подарък за Нова година за всички любители на дейностите на открито!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.