обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Новите телескопи Discovery Sky вече са налични за закупуване!

03.12.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Запознайте се с телескопите Discovery Sky за начинаещи. Лесни за работа, с цветна подаръчна кутия и разширен комплект, тези телескопи са отличен подарък за човек, който сега започва да се интересува от астрономия. Продуктовата линия включва три телескопа: два рефракторни телескопа и един нютонов рефлекторен телескоп на азимутална монтировка с ръчно управление. Рефракторните телескопи могат да се използват за наблюдение на Луната и планетите от Слънчевата система. Те могат да се използват и като зрителни тръби за наземни наблюдения. Рефлекторният микроскоп е най-подходящ за изследване на мъглявини, галактики и звездни купове, но също така ще бъде много полезен за наблюдения на космическото пространство. Всеки телескоп идва с образователната книга „Космос. Непразна празнота“, включена в комплекта.

Телескоп Discovery Sky T50 с книга – рефракторен телескоп; апертура: 50 mm; фокусно разстояние: 600 mm; монтировка с бутон за регулиране на фокуса; в комплекта са включени 2 окуляра, леща на Барлоу и диагонално огледало.

Телескоп Discovery Sky T60 с книга – рефракторен телескоп; апертура: 60 mm; фокусно разстояние: 700 mm; монтировка с микровинт на вертикалната ос и поставка за принадлежности; в комплекта са включени 3 класически окуляра, окуляр с нормално изображение и леща на Барлоу.

Телескоп Discovery Sky T76 с книга – рефлекторен телескоп; апертура: 76 mm; фокусно разстояние: 700 mm; монтировка с микровинт на вертикалната ос и поставка за принадлежности; в комплекта са включени 3 окуляра и леща на Барлоу.

Телескопите Discovery Sky са отлични за начинаещи астрономи.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.