обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

НОВИТЕ микропрепарати Discovery Prof DPS

02.12.2021

Уважаеми посетители и клиенти!

Разгледайте новите артикули на марката Discovery – вече се предлагат на нашия уебсайт и в магазините на нашите партньори. Това са комплекти от подготвени проби за изучаване на различни форми на живот под микроскоп: от планктон до висши животни. Професионалният клас микроскопски стъкла и покривни стъкла са готови за употреба. Прозрачността и хомогенността осигуряват максимална яснота на микроскопския анализ, дори при по-големи увеличения. Всеки от наборите от образци предлага отлични визуални материали за студенти по биология и медицина.

Образците могат да се разглеждат под всеки микроскоп с долно осветление, независимо от марката и модела. Те също са великолепни за домашни любителски експерименти с микроскоп.

Има шест тематични набора от микропрепарати Prof DPS 5 с по пет проби във всеки и великолепният набор от микропрепарати Prof DPS 25 с всичките 25 проби:

Всички образци и комплекти за експерименти се предлагат тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.