обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Бинокли Discovery Gator: 9 нови продукта за всякакъв вид наблюдение

08.12.2021

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви съобщим за пристигането на бинокли Discovery Gator. Тази линия включва модели, които са отлични за пътуване, наблюдение на птици и животни, и за други цели, които изискват променливо увеличение. Има общо 9 универсални модела.

Всички бинокли Discovery Gator са оборудвани с оптични елементи от стъкло BK-7, с покритие, което осигурява отлични яркост и контраст. Гумираните корпуси предпазват от влага и прах. Допълнителни характеристики могат да включват регулиране на диоптъра и централно регулиране на фокуса.

Компактен бинокъл за пешеходни разходки
Конструкцията, базирана на схема с призми на Амичи, прави тези бинокли леки и компактни, просто отлични за разходка и пътуване. Идеални за наблюдения в светло време, те ще бъдат отличен избор за любителите на туризма или къмпингуването. Предлагат се модели с увеличение от 8х до 16x.

Бинокли за лов и риболов
Трите модела с призми на Поро са с по-големи лещи – оптимален избор за лов и риболов! С по-голям размер от този на биноклите за пътуване, тези модели са оборудвани с ярка оптика, която може да се използва при здрач и условия на ниска осветеност. Притежавайки възможност за монтиране върху триножник, тези бинокли се предлагат с увеличение от 8x до 20x.

Бинокли с променливо увеличение
Тези модели с призми на Поро са изключително универсални поради техния диапазон на променливо увеличение.

Цялата гама оптични уреди Discovery се предлага тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.