обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk пуска нова линия оптични уреди с Discovery, Inc.

01.11.2021

Прага, Чехия – 1 ноември, 2021 г – Levenhuk, един от най-големите дистрибутори на оптични устройства в Европа, съобщи днес за ново сътрудничество с Discovery, Inc., световният лидер в света на развлеченията в реалния живот, за линия от телескопи, микроскопи, бинокли, зрителни тръби и метеорологични станции. Линията ще се предлага в цяла Европа, като се наблегне върху пазарите на Русия, Испания, Италия, Унгария, България, Полша и Чехия. Всички артикули ще се предлагат на достъпни цени.

„Ние пускаме на пазара непрекъснато нови продукти за привържениците на науката, като се стремим да изпълним техните изисквания“, каза Антон Епифанов, главен изпълнителен директор на Levenhuk. „Партньорството със знаменита компания като Discovery отразява нашето посвещаване на зеленото бъдеще и опазването на природата.“

„В Discovery си партнираме с марки, които споделят нашата мисия да събуждаме любопитството и да образоваме нашата световна маса от фенове“, каза Хелън Панайотоу, мениджър по лицензирането, Международни потребителски продукти в Discovery, Inc. „Тази оптична линия на Levenhuk предоставя гама от висококачествени и достъпни продукти за учени любители и за истинските изследователи в цяла Европа.“

Гамата оптични продукти Levenhuk Discovery ще включва общо 140 артикула, които бъдат пуснати на пазара през октомври 2021 г. Избраните продукти ще включват и набор от образователни книги за Космоса и за микросвета. Линията е насочена към възрастни любители на отдиха и ще насърчи потребителите да изследват и да получават информация за заобикалящия ги свят. Търговците на дребно от линията включват Технополис (България), AFD Genova (Италия), Skypoint (Италия), Telescopios Barcelona (Испания), Alza (Чехия), Mall (Чешка република), Szolnoktavcso (Унгария), Edigital (Унгария), Euromega (Полша), Me (Полша) и Skynet (Полша).

Тази нова линия оптични продукти отговаря на високите стандарти на Levenhuk, като в същото време черпи вдъхновение от образователното програмно съдържание на Discovery. За повече информация за линията посетете https://www.levenhuk.bg/discovery.

###

За Levenhuk Optics Ltd:
Levenhuk Optics Ltd (Идентификатор на фирмата: 242 04 668, данъчен №: CZ24204668) е един от най-големите дистрибутори на оптични устройства в Европа, както и производител на оптични уреди със своя собствена марка Levenhuk (телескопи, микроскопи и бинокли).
Днес Levenhuk Ltd е една от най-известните компании в Европа, създаващи образователно съдържание и принадлежности за любителска астрономия и микроскопия. Централата на Levenhuk се намира в Прага. Levenhuk има офиси в САЩ, Канада, Азербайджан, Белгия, България, Унгария, Гърция, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Люксембург, Малайзия, Нидерландия, Полша, Португалия, Русия, Румъния, Турция, Украйна, Финландия и Чешката република, със 145 служители, работещи по целия свят.

Нашата фирма управлява международна верига от специализирани магазини, наречени Zoom'n'Joy. Веригата включва 81 магазина, намиращи се в 62 града в Европа и Русия.

Относно Discovery:
Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) е световен лидер в света на развлеченията в реалния живот, който обслужва страстна публика от запалени фенове по целия свят със съдържание, което вдъхновява, информира и забавлява. Discovery предоставя над 8000 часа собствени програми всяка година и е лидер в категорията в много жанрове с любимо съдържание по целия свят. Като се предлага в 220 държави и територии, и на близо 50 езика, Discovery е платформа новатор, която достига до зрителите на всички екрани, включително продукти на TV Everywhere, като портфолиото от приложения GO; директно към потребителите на стрийминг услуги като discovery +, Food Network Kitchen и MotorTrend OnDemand; първото цифрово и социално съдържание от Group Nine Media; забележително партньорство за естествена история и реално съдържание с BBC; и стратегически съюз с PGA TOUR за създаване на международния дом на голфа. Портфолиото от първокласни марки на Discovery включва Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel и мултиплатформения консорциум JV с Chip и Joanna Gaines, Magnolia Network, както и OWN: Oprah Winfrey Network в САЩ, Discovery Kids в Латинска Америка и Eurosport, водещ доставчик на информация за местни, първокласни спортове и дом на Олимпийските игри в цяла Европа. За повече информация, моля, посетете corporate.discovery.com и последвайте @DiscoveryIncTV в социалните платформи.

Информация за връзка с медията:
Отдел за връзка с обществеността
Телефонен номер: +44 20 3051 6250
Имейл: pr@levenhuk.com


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.