обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Discovery Micro е нова серия биологични микроскопи за начинаещи

21.10.2021

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви представим серията микроскопи Discovery Micro с нейните ярки оптични уреди за начинаещи. Устройствата се доставят в един от петте ярки цвята на корпуса и включена в набора образователна книга „Невидимият свят“. В момента те се предлагат за продажба на нашия уебсайт, както и в магазините на нашите партньори.

Микроскопите са предназначени за изследване на света на микробите с увеличение 40x до 640x. Могат да се гледат прозрачни проби, включително: набор от готови микроскопски проби, тънки предварително направени срезове от растения и животински тъкани, както и живота в капка вода.

Микроскопите са оборудвани с двупозиционен окуляр, предварително монтирани обективи и захранвано с батерии светодиодно осветление. Понеже корпусът е изработен от пластмаса, а оптичните елементи от оптично полимерно стъкло, устройствата не включват никакви лесно чупливи елементи, което ги прави безопасни за употреба.

Като допълнителен бонус, всеки от микроскопите се доставя с образователната книга „Невидимият свят“. Тази илюстрирана образователна книга обхваща подробно света на микробите, включително начина на неговото изучаване с микроскоп.

Включени в серията модели:

Микроскопите Discovery Micro също са опаковани в цветни кутии с името на марката.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.