обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Представяме Ви нашата нова серия микроскопи Discovery: Nano, Pico, Femto и Atto!

21.10.2021

Уважаеми клиенти,

Вече се предлагат нови микроскопи на Discovery за изучаване на микроскопски проби, живота в капка вода и различни биологични образци. Отгоре на всичко Вие можете да извършвате много експерименти сами! Микроскопите са великолепни за първоначално опознаване на света на микробите, като подпомагат надеждно изследванията и създават интерес към увлекателно научно хоби. Всеки от микроскопите се получава с интересна книга със заглавието „Невидимият свят“.

Микроскопи Discovery Nano

Независимо от това, че тези микроскопи са класифицирани като училищни, те имат ахроматична оптика, която създава ясни и контрастни изображения. Увеличенията 40x—400x са достатъчно добри за основни наблюдения на микрокосмоса. Те дават възможност за визуализиране на структури на насекоми и клетки на растения и на някои от най-малките неща, които предстои да се видят. Микроскопите са оборудвани с двойно светодиодно осветление и захранване с батерии, което ги прави идеални за отдалечени от дома места: като места извън града, в парк или във воден басейн. Тази серия микроскопи включва три класически микроскопа със светодиоди и 0,3 Mpx цифрова камера, която може да прави снимки и да записва видеоматериали с разделителна способност 640x480 пиксела.

Микроскопи Discovery Pico

Тази серия е предназначена за същия вид наблюдения като Discovery Nano, но дава на потребителите достъп до опции за по-фина настройка и по-детайлни и по-ясни образци. Тя се препоръчва за студенти. Предимствата на тези микроскопи пред Discovery Nano включват следното: завъртане на главата, регулиране на яркостта, фино фокусиране, захранване с батерии и захранване от мрежата. Останалите характеристики са същите: ахроматична оптика и увеличение от 40x до 400x. Тази серия включва три микроскопа със светодиоди, които се предлагат с различни цветове на корпуса и 1,3 Mpx цифрова камера за снимки и видеозаписи с разделителна способност 1280x1024 пиксела.

Микроскопи Discovery Femto

Микроскопи за начинаещи изследователи и за такива, които искат да изучават задълбочено биология на ниво колеж или гимназия. Тръбата на окуляра е наклонена на 45° за оптимален комфорт при продължителна работа. Микроскопите се доставят с монтирана ахроматична оптика и предлагат увеличение 40x—400x. Включени са двойно светодиодно осветление и регулиране на яркостта. Захранване с батерии или от мрежата. Устройствата имат опции за грубо и фино фокусиране. В тази серия са представени класически модел микроскопи с 3 Mpx камера (правене на снимки и видеозаписи с разделителна способност 2048x1536 пиксела).

Микроскопи Discovery Atto

Тази серия микроскопи е предназначена за взискателни потребители, сериозни изследователи и такива, които се нуждаят от разнообразни функции. Автоматичната оптика предлага увеличение 40x—1000x и поддържа технологията с имерсионно масло. Включени са двойно светодиодно осветление и регулиране на яркостта. Захранване с батерии или от мрежата. Микроскопите се доставят с механична предметна маса на мястото на предметната маса с щипки. Освен това дисковата диафрагма е заменена с кондензер Abbe с ирисова диафрагма и държач за филтри. В набора има и окуляр с показалец на центъра на зрителното поле и филтър за синя светлина. Цифровият модел от серията се доставя с 5 Mpx камера с разделителна способност 2592x1944 пиксела.

Всички микроскопи Discovery са опаковани в ярко оцветени атрактивни кутии с името на марката, което ги прави отличен подарък.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.