обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Discovery Artisan: нови микроскопи за работа и хоби

11.10.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

С удоволствие Ви представяме нашите нови микроскопи Discovery Artisan! За да изпълним желанията на нашите клиенти, микроскопите Discovery Artisan са готови да се справят с различни предизвикателства. Те са идеални както за начинаещи, така и за професионалисти. Всяко устройство се доставя внимателно опаковано в атрактивна кутия, която всеки би купил и която е подходяща и за подарък.

Това са цифрови микроскопи за приложни работи, които могат да се използват както за работа, така и за хобита. Те са предназначени за визуални наблюдения при малко и средно увеличение, правене на снимки и видеозаписи, както и за линейни и ъглови измервания. Всеки от микроскопите се доставя с необходимите кабели и софтуер в комплекта.

Тези микроскопи са подходящи за нумизмати, бижутери, ветеринари, моделисти, геолози, реставратори, електротехници и много други.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.