обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Discovery: нова марка в семейството на оптиката на Levenhuk

28.09.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Горди сме да съобщим, че Levenhuk сключи търговско лицензионно споразумение с Discovery Channel. Това споразумение ни позволява да пуснем на пазара нова линия продукти с марката Discovery, която включва оптични уреди за лични, образователни и работни цели.

Discovery Channel информира, забавлява и вдъхновява своята публика по цялото земно кълбо за света в цялото му разнообразие и предизвикваща удивление същност. Като осигурява на милиони хора възможността да го открият и да задоволят любопитството си, Discovery предлага интригуваща комбинация от истории в различни жанрове, включително наука и технология, изследване, приключения, история и дълбоки задкулисни проблясъци за хората, местата и организациите, които оформят и споделят света, в който живеем.

Оптиката Discovery удовлетворява високите стандарти на Discovery Channel. Гамата продукти Discovery включва микроскопи, телескопи, бинокли, зрителни тръби, лупи, метеорологични станции и свързани с тях продукти. В момента се произвеждат повече от 100 продукта с марката Discovery. Обръщаме специално внимание на опаковъчните материали; всяко устройство се предлага внимателно опаковано във великолепна кутия.

Тези произведени от Levenhuk и одобрени от Discovery оптични продукти, вече се продават в няколко европейски страни.

Тези продукти са вече на разположение!

Зрителни тръби Discovery

Принадлежности Discovery


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.