обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови цифрови устройства за нощно виждане Levenhuk Halo

13.09.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Не пропускайте грандиозното обновяване на асортимента! Цифровите устройства за нощно виждане Levenhuk Halo са за първи път в продажба! Сега тази нова продуктова линия включва три модела: монокли, бинокли и бинокли с Wi-Fi.

Цифровите устройства за нощно виждане Levenhuk Halo елиминират отблясъците. Те могат да се използват за наблюдения не само при пълна тъмнина, но също и привечер/полумрак и при дневна светлина. Те могат да се използват за наблюдения през деня, също като обикновени бинокли. През деня те рендират цветно изображение, но през нощта то ще бъде черно-бяло, а радиусът на наблюдение ще бъде 300 метра. За да се увеличат яснотата и контрастът на изображението, се препоръчва използването на вграденото инфрачервено осветление. То разполага с регулиране на яростта и позволява устройството да се адаптира към условията на наблюдение.

Всички цифрови устройства за нощно виждане Levenhuk Halo разполагат с вградено записващо устройство, което прави видеозаписи и снимки и ги записва на картата с памет. Устройствата разполагат с ергономичен, защитен срещу пръски корпус с резба 1/4". Цифровите устройства за нощно виждане се захранват с AA батерии, които осигуряват до 10 часа непрекъсната работа.

Цифровият бинокъл за нощно виждане Levenhuk Halo 13x с Wi-Fi има допълнителна функция. Това е Wi-Fi връзка, която дава възможност устройството да се контролира с помощта на смартфон или таблет. Има налично безплатно мобилно приложение в Apple App Store или Google Play. С помощта на това приложение можете да контролирате яркостта на подсветката, да правите снимки или видеозаписи и удобно да организирате записаните файлове.

Моля, имайте предвид, че цифровите устройства за нощно виждане Levenhuk Halo са с доживотна гаранция на производителя.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.