обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови продукти в сериите Blitz PLUS и LabZZ за деца на Levenhuk

19.08.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Не пропускайте грандиозното обновяване на нашия асортимент! Levenhuk представя нови продукти в сериите Blitz PLUS и LabZZ. Включен е калъф за транспортиране и съхранение.

Телескопите Levenhuk Blitz PLUS са предназначени специално за взискателни начинаещи астрономи. Уредите са монтирани върху екваториални монтировки, които са удобни за продължителни наблюдения и астрофотография. Серията включва някои модели с разширени комплекти (с включени соларни и лунни филтри). Повечето от телескопите в тази серия са с фокусиращи устройства 1,25". Това дава възможност за монтиране на допълнителни принадлежности с подходящ диаметър на тръбата.

Детските телескопи Levenhuk LabZZ TK са три нови продукта за млади изследователи. Всеки комплект включва не само набор с всички необходими принадлежности, но и калъф за транспортиране и съхранение на телескопа и принадлежностите. Новите артикули са отлични за дете, което не иска да се разделя с телескопа – дори по време на пътуване.

Моля, имайте предвид, че всички телескопи на Levenhuk са с доживотна гаранция на производителя.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.