обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Компания Levenhuk: последни новини и събития

09.08.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

С радост Ви представяме последните новини от компанията. Наскоро пуснахме няколко интересни продукта, открихме представителства на марката в три региона и значително разширихме нашата дистрибуторска мрежа в Европа и САЩ.

Нови продукти

Levenhuk по света

Levenhuk се разраства и развива непрекъснато чрез обхващане на нови територии и усъвършенстване на своите продукти, като ги прави още по-добри. „Levenhuk по света“ е точното място, където можете да намерите всички най-важни и най-интересни новини и публикации за Levenhuk от цял свят.

Бихме искали да Ви информираме, че открихме три нови представителства — в Португалия, Гърция и Кипър.

Радваме се също така да представим нов магазин Zoom'n'Joy във Фуншал, Мадейра, Португалия. Избрахме столицата Фуншал на архипелага Мадейра за местоположение на нашия нов магазин, понеже това е не само столица на този регион, но и голям туристически град с хотели, пристанище и международно летище.

New Zoom’n’Joy store in Funchal, Madeira, Portugal New Zoom’n’Joy store in Funchal, Madeira, Portugal

Към момента висококачествени оптични продукти на Levenhuk се предлагат вече в 39 страни в Европа, Северна Америка и Азия.

Нови дистрибутори на Levenhuk

Обединеното кралство: fullerscope.com
Белгия: optiquehermans.be
България: electron.bg, basecamp-shop.com, azo.bg, tehnikata.com
Дания: frishop.dk
Италия: otticodiuggiate.com, optipro.it, military-surplus.it, otticapuntidivista.com, otticamancini.com, shop.roccogiocattoli.eu, vedovelli.net, italtronik.it, unmondodiocchiali.com
Испания: deportesdecampo.com, labopolis.com, laboquimia.es, amaina.com, astroilusion.es, dukefotografia.com, desenfunda.com, lensforvision.com, paratum.es, opticaliaexpansion.com
Нидерландия: graidco.nl
САЩ и Канада: stargazingtelescopes.com, corescientifics.com, clarity-scopes.com, justcone.ca, rayshuntingsupplies.com, telescopetek.com, magnifyusa.com, leveloptics.com
Франция: 1001jouets.fr

Levenhuk Европа

Благодарим Ви за вниманието!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.