обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Голямо обновяване на телескопите Levenhuk! Продажба на сериите Levenhuk Blitz BASE и Blitz PLUS за първи път!

19.07.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Наскоро компанията Levenhuk представи нови телескопи: сериите за начинаещи Blitz BASE и Blitz PLUS. Те вече се предлагат в нашия онлайн магазин. Запознайте се с нашите нови продукти!

Телескопите Levenhuk Blitz BASE са рефракторни и рефлекторни телескопи за начинаещи потребители от всяка възраст. Ще можете да наблюдавате Луната, планетите на Слънчевата система и ярки обекти в далечния Космос. Благодарение на азимуталната монтировка телескопите от тази серия са лесни за употреба. Включени са всички необходими принадлежности.

Телескопите The Levenhuk Blitz PLUS са също рефракторни телескопи и Нютонови рефлекторни телескопи, но те са монтирани върху екваториални монтировки. Този тип монтировка е по-удобна за следене на движещи се бързо астрономически обекти и за астрофотография. Телескопите от серията са подходящи за амбициозни начинаещи. Включени са всички необходими принадлежности за широка гама наблюдения.

Моля, имайте предвид, че всички телескопи на Levenhuk са с доживотна гаранция на производителя.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.