обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Представяне на три нови лабораторни микроскопа от Levenhuk!

13.09.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

Разгледайте нашите актуализации в раздел Микроскопи. Предлагат се за продажба три нови професионални модела от Levenhuk.

Levenhuk D400T е цифров биологичен микроскоп в серията Levenhuk 400. Включена е камера 3,1 MP. Тя може да се монтира в окулярната тръба. Levenhuk D400T има тринокулярна глава, широкоъгълна ахроматична оптика, механична скала, събирателна леща и кондензатор на Abbe с ирисова диафрагма. Освен това неговият разширен комплект включва обектив с увеличение 100x, който може да се използва за маслена имерсия. Този уред може да се използва за визуални наблюдения, както и за заснемане на образци, видеозаснемане и предаване на изображението към екрана.

Levenhuk D900T е мощен тринокулярен микроскоп от серията Levenhuk 900. Той е подходящ за лабораторни изследвания с всякакво ниво на сложност, както и за заснемане на снимки и видеоматериали, тъй като в комплекта има 5,1 MP цифрова камера. Той е оборудван с широкоъгълна ахроматична оптика, долно 3 W светодиодно осветление за наблюдения при предавана светлина и събирателна леща с регулируема яркост. Можете да използвате микроскопа за класически „сухи“ наблюдения, както и чрез маслено-имерсионен метод.

Levenhuk MED PRO 600 Fluo е професионален флуоресцентен микроскоп. Той може да се използва за наблюдения по метода на светлото поле или за извършване на изследвания чрез флуоресцентния метод. Микроскопът е с коригирана до безкрайност полуапохроматична оптика. Тринокулярната глава се състои от бинокулярна визуална част и окулярна тръба за монтиране на цифрова камера в нея. Levenhuk MED PRO 600 Fluo е подходящ за наблюдения с използване на метода на „сухи“ наблюдения и имерсионния метод.

Имайте предвид, че тези и други микроскопи на Levenhuk са с доживотна гаранция на производителя.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.