обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Нови принадлежности за микроскопи в серията MED на Levenhuk

13.09.2021

Уважаеми клиенти и посетители,

С радост Ви представяме 18 окуляра и обектива за микроскопи. Всички те са от серията MED на Levenhuk и са съвместими с повечето модерни микроскопи.

Окуляри Класически универсални окуляри с 30 mm диаметър на тръбата. Лещите им са изработени от стъкло и са поместени в металния корпус. Те осигуряват висококачествено изображение. Тези окуляри са великолепен избор и за любителски, и за лабораторни наблюдения.

Ахроматични обективи В сравнение с класическите оптични системи ахроматичната оптика осигурява по-отчетливо и по-контрастно изображение. Серията MED на Levenhuk включва два ахроматични обектива с 20x и 60x увеличение. Обективът 60x е снабден с пружинна рамка.

Планахроматични обективи Планахроматичната оптика предоставя най-висококачественото изображение. Тези лещи са отличен избор за лабораторни изследвания, тъй като елиминират повечето оптични аберации. Планахроматичните обективи са подходящи за микробиологични изследвания. Серията MED на Levenhuk включва обективи с увеличение от 4x до 100x. Обективът с увеличение 100x може да се използва за маслена имерсия. Трите обектива (40х, 60х и 100х) са с пружинна рамка.

Планахроматични обективи с корекция до безкрайност Планахроматичната оптика предоставя най-висококачественото изображение. Тези лещи са отличен избор за лабораторни изследвания, тъй като елиминират повечето оптични аберации. Планахроматичните обективи са подходящи за микробиологични изследвания. Серията MED на Levenhuk включва обективи с увеличение от 4x до 100x. Обективът с увеличение 100x може да се използва за маслена имерсия. Трите обектива (40х, 60х и 100х) са с пружинна рамка.

Всички принадлежности за микроскопи са налични тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.