обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Мрежата от клонове на Levenhuk продължава да расте!

23.03.2021

Уважаеми посетители и клиенти!

Радваме се да Ви информираме, че наскоро Levenhuk откри два нови клона в Гърция и Кипър!

PLANETARIUM of Thessaloniki е нашият нов клон, който се намира в Солун, Гърция. Той е вторият по големина град в страната. Той е вторият по големина икономически, промишлен, търговски и политически център в Гърция; той е основен транспортен център за Гърция и Югоизточна Европа. Солун е град с богата история. Солун е популярна туристическа дестинация в Гърция. Той е включен в топ туристическите дестинации по света. Ето защо избрахме Солун за място на нашия клон в този регион.

Новият клон в Кипър е 1010 Asteroskopeion. Той се намира в Никозия, който е градът с най-многобройно население на острова, негова столица и седалище на правителството на Кипър. Той е административният и финансов център на острова, както и мястото на няколко университета, колежа и други учебни заведения. В него се намират също повечето чуждестранни посолства и офшорни компании. Затова решихме, че нашият клон трябва да бъде в този град в Кипър.

В нашия магазин ще намерите лесно туристически бинокли за изучаване на изгледите на прекрасната природа на Гърция и Кипър, както и на техните исторически забележителности. И, разбира се, предлагаме също и широка гама други оптични инструменти: телескопи, зрителни тръби, микроскопи, монокли и лупи. Има оптика, подходяща за всички нива потребители – от начинаещи до напреднали. Има специална продуктова линия за деца LabZZ, която включва оптични инструменти с ергономична конструкция и ярки цветове.

Продължаваме да работим усилено за установяването на контакти с нови дистрибутори и откриването на нови клонове във всички краища на света. Оптиката на Levenhuk, включително телескопи, микроскопи, бинокли и зрителни тръби за деца и възрастни, вече е още по-близо и по-достъпна за всеки в Гърция и Кипър.

Информация за контакт:

1. PLANETARIUM of Thessaloniki

Antoni Tritsi, 15-17, 57001, Pilea, THESSALONIKI, GREECE

+30 2310533902, +30 2310541826

2. 1010 Asteroskopeion

21-23 Grammou Street, 1010 NICOSIA, CYPRUS

00352 0 22 677 727


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.