обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

26.02.2021

Уважаеми посетители и клиенти!

Дистрибуторската мрежа на Levenhuk се разширява непрекъснато! Този месец три нови компании в България станаха наши дистрибутори.

ЕксКоСпортс България ООД е собственикът на онлайн магазина Basecamp-shop.com. В този магазин можете да откриете широка гама спортни облекла и обувки, екипировка за зимни спортове, водни спортове, парапланеризъм, преходи и къмпингуване, включително нашата висококачествена оптика Levenhuk. Посетете basecamp-shop.com и открийте оптичен инструмент по Ваш вкус.

АЗОНЛАЙН ЕООД е основателят и собственик на онлайн магазина AZO.BG. Те продават мобилни телефони, аксесоари за автомобили, домашни уреди, часовници и бижута, оптика и още много. Отидете на azo.bg и изберете отличен артикул на Levenhuk там.

Веретрагна ЕООД е наш дистрибутор под формата на онлайн магазина Stemago online store for a long time. Те са създали още един онлайн магазин Tehnikata.com. А сега и той вече е наш дистрибутор. В tehnikata.com се предлагат уреди за следене на кръвното налягане, електрически одеяла, електронни везни и множество други полезни предмети. В този онлайн магазин са налични микроскопи, телескопи и монокли Levenhuk.

Ние се радваме да разширим нашата дистрибуторска мрежа в Европа и да предоставяме най-добрите оптични продукти за всичките ни клиенти в този регион.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.