обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Мрежата от клонове на Levenhuk продължава да расте!

15.12.2020

Уважаеми посетители и клиенти!

Имаме страхотни новини за Вас! С удоволствие Ви информираме относно отварянето на още един клон на Levenhuk в Европа през тази седмица! Новият клон се намира в град Фуншал, Португалия. Това е един от най-големите градове в Португалия и е столица на автономната област Мадейра на Португалия. Той е също културен и исторически център. Фуншал е една от основните туристически атракции на Португалия. Ето защо избрахме Фуншал за местоположение на нашия клон в този регион. Сега оптиката на Levenhuk, включително телескопи, микроскопи, бинокли и зрителни тръби за деца и възрастни, е още по-близо и по-достъпна за всеки в Португалия.

Продължаваме да работим усилено за установяването на контакти с нови дистрибутори и откриването на нови клонове във всички краища на света, като по този начин да правим нашите продукти по-достъпни за клиентите ни. Levenhuk стартира своето разширяване в международен мащаб през 2012 г. Седем години по-късно вече имаме отворени 20 клона. Резултатът от работата ни през този месец е добавянето на още един офис в Европа към нашата мрежа от клонове по света. Клонове на Levenhuk можете да намерите в САЩ, Канада, Чешка република, Полша, Испания, Германия, Обединеното кралство, Нидерландия, Белгия, Люксембург, Исландия, Балтийския регион, Украйна, Унгария, България, Турция, Беларус, Румъния, Русия, Финландия, а сега и в Португалия. Открийте най-удобния за Вас начин за закупуване на оптика Levenhuk от нашата бързо разширяваща се мрежа от клонове!

Информация за връзка:

Levenhuk Португалия

Адрес: Rua das Pretas 43, Andar, Sala 9, Funchal, 9000-049, Madeira, Portugal

Телефон: +351 925 281642


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.