обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Разгледайте новите специални оферти в нашия онлайн магазин

02.11.2020

Уважаеми клиенти и посетители,

Разгледайте нашия актуализиран раздел Специални оферти. Налични са пет нови оферти за оптични инструменти и принадлежности Levenhuk:

Специална оферта за сериите Levenhuk Blaze Compact и Levenhuk Blaze Compact ED

Вземете БЕЗПЛАТНО практичен инструмент за ориентация при покупката на която и да е зрителна тръба от сериите Levenhuk Blaze Compact и Levenhuk Blaze Compact ED. Компасть Levenhuk DC45 може да се използва за ориентиране, следене и дори за астрономически наблюдения. Благодарение на малкия си размер и тегло можете да го приберете удобно в джоба си.

Специална оферта за бинокли и монокли Levenhuk Nelson

Купете който и да ебинокъл или монокъл Levenhuk Nelson и вземете БЕЗПЛАТНО плаваща каишка Levenhuk FS10 за бинокли и камери. Тя е задължителна принадлежност за наблюдения близо до водата. Ако изпуснете случайно своя бинокъл или камера в река или езеро, тази каишка няма да позволи да потънат – плаващата каишка ще остане на повърхността на водата, за да показва къде е устройството.

Специална оферта за цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D200

Биноклите Levenhuk Atom 8x21 се предоставят напълно БЕЗПЛАТНО с покупката на която и да е цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D200. Бинокълът Levenhuk Atom 8x21 е създаден, за да Ви предложи най-удобните наблюдения. Можете да регулирате разстоянието между окулярите, има механизъм за корекция на диоптъра, а окулярите са оборудвани с чашки на окулярите, изработени от мека гума. Бинокълът има широко зрително поле и по този начин Ви позволява да наблюдавате големи зони наведнъж.

Специална оферта за бинокли Levenhuk Monaco ED 8x32, Levenhuk Monaco ED 12x50 или Levenhuk Vegas ED 8x32

Купете който и да е бинокъл Levenhuk Monaco ED 8x32, Levenhuk Monaco ED 12x50 или Levenhuk Vegas ED 8x32 и вземете подарък бинокъл Levenhuk Atom 8x21 напълно БЕЗПЛАТНО. Бинокълът Levenhuk Atom 8x21 е създаден, за да Ви предложи най-удобните наблюдения. Можете да регулирате разстоянието между окулярите, има механизъм за корекция на диоптъра, а окулярите са оборудвани с чашки на окулярите, изработени от мека гума. Бинокълът има широко зрително поле и по този начин Ви позволява да наблюдавате големи зони наведнъж.

Специална оферта за биноклите от серия Levenhuk Heritage

Вземете БЕЗПЛАТНО компас Levenhuk DC65 с покупката на който и да е бинокъл от серията Levenhuk Heritage. Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното.

Насладете се на пазаруването на продукти на Levenhuk! Открийте още специални оферти на тази страница.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.