обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Разгледайте новите специални оферти в нашия онлайн магазин

02.04.2020

Уважаеми посетители и клиенти!

Пуснахме нови, специални оферти за чудесна оптика Levenhuk LabZZ за деца. Тези продукти са предназначени специално за деца и тинейджъри. Те са с ярък, ергономичен дизайн и са безопасни и лесни за използване.

Специална оферта за микроскопи Levenhuk LabZZ M101

Списъкът на нашите специални оферти започва с лупа Levenhuk LabZZ MG3 с компас, която се получава БЕЗПЛАТНО с покупката на всеки от микроскопите Levenhuk LabZZ M101. Портативната ръчна лупа е удобна за носене навсякъде, където отивате. Тези два оптични уреда ще помогнат на детето да изследва всякакви малки обекти с различно увеличение.

Специална оферта за набори Levenhuk LabZZ MTB3 и LabZZ MT2

Получете кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C1 БЕЗПЛАТНО с покупката на всеки от наборите Levenhuk LabZZ MTB3 и LabZZ MT2. Тази необичайна увеличаваща кутия за насекоми с измервателна мрежа е отлично допълнение към научния набор. Детето ще прояви интерес към изучаването на насекоми, малки камъни и растения чрез прекрасен цветен аксесоар.

Специална оферта за астропланетариум Levenhuk LabZZ SP10

Фенерчето Levenhuk LabZZ F3 се получава абсолютно БЕЗПЛАТНО с покупката на астропланетариум Levenhuk LabZZ SP10. Компактното фенерче с ярка светодиодна светлина е подходящо за ориентиране в тъмното, както и за децата, които изследват заобикалящия ги свят. Тези продукти формират забавен подаръчен набор за деца.

Насладете се на пазаруването на продукти на Levenhuk! Открийте още специални оферти на тази страница.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.