обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Не пропускайте възможността да се възползвате от нашите специални оферти за оптика и принадлежности на Levenhuk!

14.02.2020

Уважаеми посетители и клиенти!

Пуснахме нови специални оферти за оптика и принадлежности на Levenhuk!

Познавателна книга „Невидимият свят“ се предоставя БЕЗПЛАТНО с всяка покупка на микроскопи от серията Rainbow 2L PLUS и серията Rainbow 50L PLUS на Levenhuk

Започнете да изследвате микросвета с микроскопите Rainbow на Levenhuk. Ярките оптични модели с различно увеличение Ви предлагат възможност да започнете Вашите наблюдения веднага. А илюстративната познавателна книга е отличен подарък за един млад изследовател в сферата на микроскопията.

Познавателна книга „Космосът. Непразна празнота“ се предоставя БЕЗПЛАТНО с покупката на всеки телескоп от серията Skyline BASE на Levenhuk

Лесният за използване телескоп на начално ниво Skyline BASE на Levenhuk се предоставя с богат набор от принадлежности. Освен това получавате безплатна цветна познавателна книга, която ще въведе начинаещия астроном в мистериозния свят на Космоса.

При закупуване на който и да било бинокъл и монокъл на Levenhuk Nelson се предоставя БЕЗПЛАТНA плаваща каишка Levenhuk FS10 за бинокли и камери

Закупете отличен непромокаем бинокъл или монокъл на Levenhuk Nelson и получете безплатна практична плаваща каишка. Тя е достатъчно широка, за да я носите около врата си, и поради яркочервения си цвят Вашият оптичен уред няма да се изгуби в тревата или да потъне във водата.

При покупката на всеки бинокъл от сериите Levenhuk Karma PRO и Levenhuk Sherman PRO се предоставя БЕЗПЛАТНО и бинокъл Levenhuk Atom 8x21

Използвайте друга специална оферта, за да закупите два бинокъла на цената на един. Използвайте мощните бинокли Levenhuk Karma PRO или Levenhuk Sherman PRO за продължителни наблюдения. От друга страна, компактният и лек бинокъл Atom ще бъде незаменим при разходка сред природата или за наблюдение на градската архитектура.

С покупката на бинокли LabZZ B2 и LabZZ B6 на Levenhuk се предоставя БЕЗПЛАТЕН набор за оцеляване Levenhuk LabZZ SK1

Чудесният набор за оцеляване шест в едно е отлично допълнение към ярките бинокли LabZZ на Levenhuk, създадени специално за деца. Този набор ще бъде забавен за всички деца, тъй като им дава възможност да опознаят света около себе си.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.