обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Компанията Levenhuk анализира резултатите за 2019 г.

24.01.2020

Уважаеми клиенти и посетители,

Честита Нова година и Весела Коледа! Бихме желали да Ви благодарим за ползотворното сътрудничество и да Ви припомним за най-важните събития на годината.

Изминалата година беше много продуктивна за компанията! Продължихме бързо да развиваме партньорства: през 2019 г. стартирахме съвместна работа с повече от 110 нови дистрибутори в Европа и САЩ.

Открихме 3 нови магазина Zoom’n’Joy, пуснахме на пазара голям брой нови оптични продукти, разширихме популярни линии с нови артикули и разширихме значително присъствието си на европейския пазар. Днес веригата магазини Zoom’n’Joy включва 13 магазина в 8 европейски държави. Също така участвахме в много интересни събития, както и организирахме специални промоции и глобални продажби.

Нови магазини

Levenhuk по света

Levenhuk продължава да разширява своето географско присъствие

Levenhuk расте и се развива непрекъснато, като обхваща нови територии. През последната година открихме няколко официални представителства в Европа: във Финландия, Милано, Мадрид и Азербайджан.

В момента висококачествени оптични продукти на Levenhuk се предлагат вече в 37 държави в Европа, Северна Америка и Азия.

Нови оптични продукти

Научете повече за дейностите на Levenhuk през 2019 г. на eu.levenhuk.com и levenhuk.com.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.