обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Добре дошли в нашия уебсайт през новата 2020 г.!

09.01.2020

Levenhuk Ви пожелава щастлива Нова година! Щастливи сме да Ви приветстваме на нашия уебсайт. Надяваме се предстоящата година да Ви донесе чудесни астрономически и научни открития.

Ще Ви изненадаме с уникална оферти, нови оптични продукти и усъвършенствани модели популярни оптични инструменти. Всички продуктови категории ще бъдат актуализирани: телескопи, микроскопи, бинокли, зрителни тръби, монокли, лупи и оптични принадлежности. Ще продължим да участваме в интересни събития и да показваме нашата оптика на тематични изложби и, разбира се, да представяме специални оферти.

Благодарим Ви за лоялността! Бъдете в крак с последните новини от нас относно важни събития. Ще представим много нови продукти оптично оборудване от марката Levenhuk. Постоянно разширяваме нашата мрежа от дистрибутори, за да правим пазаруването на нашата оптика по-удобно и на по-достъпни цени.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.