обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови продукти от Levenhuk

03.12.2019

С удоволствие Ви информираме за новите оптични продукти на Levenhuk. Новите продукти включват широк набор от инструменти за възрастни и деца.

Новата серия монокли Levenhuk Atom включва оптични инструменти с оптика с покритие за наблюдения в природата и на стадиона. Тази серия включва модели с променливо увеличение:

Предлагат се нови модели в серията монокли за деца Levenhuk LabZZ. Те са предназначени специално за младите изследователи на заобикалящия ги свят:

Серията детски монокли Levenhuk LabZZ има нов модел. Оптиката им с призми на Поро е изработена от стъкло, а възможностите им са също толкова добри, колкото тези на пълноразмерен бинокъл:

Значително се разшири гамата лупи за наблюдение. Новата серия Levenhuk Zeno Read включва ръчни лупи със светодиодни лампи. Идеален избор за работа с текстове и чертежи:

Серията настолни лупи Levenhuk Zeno Desk има два нови продукта. Те са оборудвани с бифокални лещи и светодиодни лампи. Скобите позволяват лещите да се закрепят върху различни повърхности в работилница.

Новата лупа в серията Levenhuk Vizor включва 8 набора взаимозаменяеми лещи с увеличение от 2,5x до 25x, както и рамка за очила и лента за глава. Този оптичен инструмент е предназначен за бижутери, майстори, извършващи ремонт на часовници, и медицински персонал.

Серията джобни микроскопи Levenhuk Zeno Cash за проверка на банкноти заслужава специално внимание. Тези компактни инструменти разполагат с ултравиолетови светодиодни лампи, които помагат за разкриване на фалшиви банкноти по време на командировка или пътуване в чужбина.

Всички ентусиасти в сферата на къмпингуването и спортното ориентиране ще се влюбят в двата нови компаса с течност Levenhuk Army. Тези сгъваеми инструменти със скала ще помогнат за измерване на разстояние и начертаване на маршрут върху карта.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.