обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Първият клон на Levenhuk стартира в Испания

18.11.2019

Уважаеми посетители и клиенти!

Наскоро отвори нов клон на Levenhuk в слънчевата столица Мадрид. С удоволствие правим пазаруването на отлични продукти на Levenhuk по-удобно чрез разширяването на нашата мрежа от магазини за оптика.

В нашия магазин лесно ще намерите туристически бинокли за изучаване на гледката към Пиренеите със средновековните замъци. И, разбира се, предлагаме също и широка гама други оптични инструменти: телескопи, зрителни тръби, микроскопи, монокли и лупи. Има оптика, подходяща за всички нива потребители – от начинаещи до напреднали. Има специална продуктова линия за деца LabZZ, която включва оптични инструменти с ергономична конструкция и ярки цветове.

Винаги представяме нови продукти, а също и предлагаме модерна оптика и принадлежности, които осигуряват дълъг експлоатационен срок и ясни и остри изображения!

Информация за връзка:

Levenhuk Испания

Адрес: Calle de Ocaña 87, 28047 Madrid

Телефонен номер: +34 615 655241


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.