обадете ни се на +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Открийте новите специални оферти в нашия онлайн магазин

05.11.2019

Уважаеми посетители и клиенти,

С удоволствие Ви представяме новите специални оферти за висококачествени оптични инструменти Levenhuk. Не изпускайте възможността за изгодна сделка!

„Невидимият свят. Познавателна книга“ се предлага БЕЗПЛАТНО с всяка покупка на микроскоп от серията Rainbow 2L PLUS и серията Rainbow 50L PLUS. Тази образователна книга ще Ви бъде полезен пътеводител в света на науката за микроскопите. Микроскопите Levenhuk Rainbow се характеризират с качествена оптика и се доставят с богат комплект за експерименти.

Вземете чадър Levenhuk Star Sky Z20 БЕЗПЛАТНО с всяка покупка на бинокъл от сериите Levenhuk Monaco ED и Vegas ED. Високият клас непромокаеми бинокли се характеризират със стъкло със свръхмалка дисперсия и предоставят чисти и ярки изображения. Компактен автоматичен сгъваем чадър Star Sky Z20 с щампи с астрономически мотиви, който ще Ви предпазва от дъжда.

Купете бинокъл Levenhuk LabZZ B2 и LabZZ B6 и ще получите набор за оцеляване Levenhuk LabZZ SK1 БЕЗПЛАТНО. Наборът бинокли LabZZ с оригинален дизайн и комплектът за оцеляване LabZZ SK1 са отличен подарък за младия изследовател.

Открийте пълния списък от изключителни специални оферти в тази секция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.