обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови микроскопи в серията DTX на Levenhuk: DTX 700 LCD и DTX 700 Mobi

31.10.2019

Уважаеми клиенти и посетители!

С удоволствие Ви информираме за разширяването на серията DTX на Levenhuk: вече се предлагат два нови модела DTX 700 LCD и DTX 700 Mobi. Основната разлика от другите модели в серията е цифрово увеличение, което дава възможност за повишаване на увеличението до 1200x. Двата модела имат допълнително вграден поляризиращ филтър, който намалява отблясъците при изучаване на лъскави обекти. Двата микроскопа могат да се използват за наблюдение на различни непрозрачни образци, включително насекоми, минерали, метални сечения и др.

Levenhuk DTX 700 LCD е оборудван с екран с течнокристален дисплей, който не се върти, и с 5 MP цифров сензор. Микроскопът използва светодиодна лампа, която се захранва с батерия или от променливотоково захранване. Софтуерът осигурява възможност за записване на видеоматериали и заснемане на снимки на изследваните образци. Ако е необходимо, микроскопът може да бъде свързан към външни устройства: телевизор, монитор, компютър и др.

Levenhuk DTX 700 Mobi се характеризира със същите възможности, като тези на Levenhuk DTX 700 LCD, но е по-компактен и по-лек модел. Той се получава с въртящ се екран с течнокристален дисплей и поради това, този микроскоп е подходящ за изследване на малки обекти, които се намират на труднодостъпни места. Този модел е отличен за извършване на изследвания извън лаборатория или работилница.

Можете да намерите всички микроскопи DTX на Levenhuk в тази секция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.