обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

През този месец Levenhuk отвори първия си офис в Италия

25.10.2019

Уважаеми посетители!

Имаме страхотни новини за Вас! Наскоро Levenhuk откри своя първи клон в Италия! Новият магазин се намира в стария град на Милано. Радваме се да открием клон в голям град с голяма икономика и богата история. Сега пазаруването на продукти на Levenhuk стана по-удобно и достъпно за всички в Италия.

Щастливи сме да разширим мрежата си на европейския пазар. Това стана третият клон на Levenhuk, открит до момента през 2019 г. Елате в нашия нов магазин и изпробвайте някои оптични уреди – предлагаме впечатляваща гама от телескопи, микроскопи, бинокли и други оптични уреди. Освен това продуктовите линии се разширяват непрекъснато с нови модели, които се предлагат в нов дизайн и имат допълнителни опции. Радваме се да предоставим забележителната оптика на Levenhuk както на любители, така и на професионални потребители от цял свят.

Информация за връзка:

Levenhuk Italy

levenhuk.it

Via Varesina 80, 20156 Milano

Phone: +39 349 1881530


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.