обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови продукти от Levenhuk: монокли и свръхкомпактни зрителни тръби

31.10.2019

Уважаеми клиенти и посетители!

Радваме се да Ви информираме, че вече се предлагат нови оптични инструменти Levenhuk. Компанията представи монокли Wise PRO и Vegas ED, както и зрителни тръби Blaze Compact и Blaze Compact ED.

Моноклите Levenhuk Wise PRO продължение на сериите Wise и Wise PLUS. Тези леки и компактни оптични инструменти са идеални за всякакви наблюдения по време на преходи или пътешествия. Новите продукти се отличават от предишните модели с по-широко зрително поле и малко разстояние на близкия фокус. Освен това само тази серия включва монокъл с по-голяма апертура Wise PRO 10x50.

Основни характеристики на далекогледите Levenhuk Wise PRO: оптика от стъкло BaK-4 с цялостно покритие, водоустойчивост, напълнено с азот тяло, възможност за адаптиране към триножник и голямо разстояние от очите.

Модели в серията:

Моноклите Levenhuk Vegas ED са първата продуктова линия монокли на Levenhuk с оптика със свръхмалка малка дисперсия. Оптиката с цялостно многослойно покритие осигурява висококачествено изображение. Основното предимство на оптиката със свръхмалка дисперсия са значително намалените хроматични аберации в цялото зрително поле. Това прави изображението по-ярко и по-ясно в центъра, както и по краищата. Освен това тези монокли са устойчиви на неблагоприятни климатични условия, защитени са от замъгляване и са с възможност за адаптиране към триножник. Модели в серията:

Зрителни тръби Levenhuk Blaze Compact и Levenhuk Blaze Compact ED. Тези серии се различават само по оптиката и по външния вид. В Blaze Compact се използват класически лещи, направени от стъкло BK-7, а в Blaze Compact ED се използват оптични елементи с много малка дисперсия, които са направени от стъкло със свръхмалка дисперсия. Зрителните тръби Blaze Compact ED осигуряват по-отчетливо и чисто изображение без хроматични аберации.

Останалите характеристики са общи за двете серии. Това са плавната промяна на увеличението, малко разстояние на близкия фокус, сменяеми шестелементни окуляри, цялостно многослойно покритие, водоустойчивост, пълнеж от азот и възможност за адаптиране към триножник. А основното нещо е свръхкомпактният корпус!

Модели в серията Levenhuk Blaze Compact (с виолетови конструктивни елементи):

Модели в серията Levenhuk Blaze Compact (със златисти конструктивни елементи):

Всички зрителни тръби са снабдени с торбички за съхранение и транспортиране и се доставят в стилни подаръчни кутии с оригинален дизайн.

Имайте предвид, че всички оптични уреди Levenhuk са с доживотна гаранция от производителя.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.