обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Сериите телескопи Skyline BASE и Skyline PLUS са разширени със седем нови телескопа Levenhuk за наблюдения с различни нива на трудност

23.10.2019

Уважаеми клиенти и посетители!

Актуализирахме гамата на популярните серии телескопи Levenhuk Skyline BASE и Levenhuk Skyline PLUS. Тези продуктови линии имат седем нови модела, включително рефракторни, Нютонови рефлекторни и катадиоптрични телескопи. Вече са налични в нашия уебсайт.

Серията Levenhuk Skyline BASE включва телескопи за начално ниво, които са ценени заради лесната работа с тях и отличните оптични възможности. Комплектът за всеки телескоп съдържа впечатляващ набор от принадлежности, които премахват нуждата от закупуване на допълнителни принадлежности. Телескопите в тази серия са перфектни за изследване на Луната, планетите от Слънчевата система и обекти в далечния Космос.

Серията Levenhuk Skyline PLUS включва телескопи с различни оптични схеми за начинаещи и напреднали астрономи. Основната разлика спрямо серията Skyline BASE е в eкваториалните монтировки, които са удобни за продължителни наблюдения на Космоса. Всеки от телескопите в серията ще бъде перфектен за визуални наблюдения на открития и далечния Космос. Имайте предвид, че сега тази серия включва катадиоптрични телескопи.

Открийте всички телескопи на Levenhuk в тази секция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.