обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нова серия бинокли Levenhuk Karma BASE и актуализация на серията Levenhuk Atom

04.09.2019

Levenhuk представи нова серия бинокли Karma BASE, която включва четири модела. Тези модели, както и новият бинокъл Levenhuk Atom 8x30 вече могат да бъдат закупени.

Биноклите Levenhuk Karma BASE са серия универсални оптични инструменти на ниска цена за наблюдения с увеличения 8x или 10x. Всички тези модели са базирани на призма на Амичи и са подходящи за дневни наблюдения; с възможност за адаптиране към триножник. Биноклите са леки и компактни: лесно се събират в раница или торба, или можете да ги носите на врата си или през рамо. Оптиката може да се фокусира както върху далечни изгледи, така и върху близки обекти. Има корекция на диоптрите, а окулярите са с въртяща се конструкция. Оптиката в тези биноклите е изработена от стъкло BK-7 с многослойно покритие.

Модели в серията:

Биноклите Levenhuk Atom 8x30 са модел малки бинокли с призма на Поро, конструирани за дневни наблюдения на открити площи. Вътре има оптика с покритие, изработена от стъкло BK-7, а корпусът е изработен от издръжлив алуминий с гумено покритие. Това е перфектният избор за туризъм и преходи.

Имайте предвид: всички бинокли Levenhuk имат доживотна гаранция от производителя.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.