обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Обратно в училище с оптичните уреди на Levenhuk!

01.08.2019

Уважаеми посетители!

Учениците имат още няколко седмици, за да се насладят на останалата част от лятната почивка, преди да се върнат към учението. Сега е времето да се подготвите за нови открития и за осигуряване на оптика за предстоящата учебна година. Ние подготвихме нови невероятни специални предложения за Вас!

Специална оферта за микроскопи Levenhuk LabZZ M101

„Невидимият свят. Познавателна книга“ се предлага безплатно с всяка покупка на всеки от микроскопите Levenhuk LabZZ M101. Всеки ученик, който се интересува от микроскопия, трябва да прочете тази забележителна книга: тя съдържа много информация за микроскопите и микроорганизмите и е написана по лесен за четене начин. Микроскопът с високо качество и познавателната книга създават съвместно великолепен комплект за младия изследовател.

Специална оферта за бинокли Levenhuk Karma PLUS, Levenhuk Karma PRO, Levenhuk Sherman PLUS и Levenhuk Sherman PRO

Друга специална оферта предлага възможност за получаване на два висококачествени бинокъла вместо един. Получавате безплатно бинокъла Levenhuk Atom 8x21 при покупката на всеки бинокъл от сериите Levenhuk Karma PLUS, Levenhuk Karma PRO, Levenhuk Sherman PLUS и Levenhuk Sherman PRO. Използвайте по-мощен модел за продължителни наблюдения. Компактният бинокъл се помества лесно в училищна раница и ще бъде полезен при разходка или пътуване извън града.

Специална оферта за зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS и Levenhuk Blaze PRO

Levenhuk Atom 10x25 се предлага безплатно с покупката на всяка от зрителните тръби от сериите Levenhuk Blaze PLUS и Levenhuk Blaze PRO. Различните оптични уреди са полезни за уикенд извън града, където има много неща за наблюдение от няколко души. Освен това, малкият компактен оптичен уред няма да Ви натежи, ако решите спонтанно да направите разходка или поход.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.