обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови специални оферти от оптиката на Levenhuk

01.07.2019

Уважаеми посетители и клиенти,

Стартирахме две нови специални оферти за Вас! Не пропускайте възможността да получите безплатни устройства заедно с Вашата покупка.

Специална оферта с биноклите Levenhuk Vegas ED и Levenhuk Monaco ED
Когато закупите бинокли Levenhuk Vegas или Monaco ED, получавате още един – бинокъл Levenhuk Atom 8x21 – абсолютно безплатно! Той е лек и компактен, така че да го вземете безпроблемно с Вас където и да отидете. Увеличение 8x е достатъчно, за да можете да разгледате дори значително отдалечени обекти. Висококачествена оптика предоставя ясни изображения.

Специална оферта с цифровата зрителна тръба Levenhuk Blaze D500
Закупете нашата нова цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D500 и вземете безплатно бинокъл Levenhuk Atom 10x25! Levenhuk Blaze D500 е модерна зрителна тръба, оборудвана с камера и качествен течнокристален екран. Тя е идеална за наблюдение на птици, на дивата природа и наземни пейзажи, както и за запазване на красивите спомени в качествени снимки и видеоклипове! Биноклите Levenhuk Atom 10x25 са чудесно допълнение към оборудването на авантюристите – те са компактни, леки и предоставят увеличение 10x, което Ви дава възможност да наблюдавате отдалечени обекти в детайли.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.