обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Списъкът на дистрибуторите на Levenhuk в Европа продължава да расте

18.06.2019

Уважаеми посетители!

Stemago е голям български дистрибутор, като компанията е основана през 2015 г. От ден първикомпанията предлага изключителен избор от висококачествени стоки. На stemago.com клиентите могат да открият множество разнообразни продукти за ежедневна употреба, битова техника, както и артикули за дома и свободното време. След присъединяване към мрежата от дистрибутори на Levenhuk закупуването на оптично оборудване от най-висок клас е още по-удобно.

Можете да откриете най-продаваните продукти на Levenhuk, както и нови оптични устройства в специалната секция на сайта. Насладете се на пазаруването, на превъзходно ориентирано към клиента обслужване и на атрактивните цени с нашия нов дистрибутор.

Ние се радваме да разширим нашата мрежа от дистрибутори в Европа и да предоставяме най-добрите оптични продукти за клиентите в този регион.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.