обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk стана партньор в проекта “Columba Hypatia: Astronomy for Peace”

13.06.2019

Уважаеми посетители!

“Columba Hypatia: Astronomy for Peace” е съвместен проект, проведен от GalileoMobile и Association for Historical Dialogue and Research (AHDR). Този проект е посветен на астрономията и се осъществява в Кипър. Той е кръстен на съзвездието Гълъб, при което гълъбът символизира мир.

Основната цел е да се възбуди интересът на младите хора към света около тях, науката и Космоса. Освен това астрономията се използва като инструмент за популяризиране на значението на комуникацията и културата за мир, където е приоритет светът без насилие.

Екипът, който се състои от астрономи доброволци, учители и специалисти по научната работа, провежда образователни астрономически събития. Тяхната дейност е насочена към развиване на чувство за принадлежност и глобално гражданство при децата, които живеят на острова като всички “под едно небе”.

Levenhuk Inc. подкрепи проекта и предостави телескопи Meade Infinity 80 mm и Meade Infinity 60 mm на училищата, които взеха участие в тази програма. Астрономията прави света по-добро място и ние се гордеем, че имаме принос към това начинание!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.