обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови специални оферти от оптиката на Levenhuk

06.05.2019

Уважаеми посетители!

В нашия онлайн магазин стартират нови специални оферти! Възползвайте се от следните страхотни оферти с ограничен срок!

Специална оферта за цветни микроскопи Levenhuk Rainbow 2L PLUS и Levenhuk Rainbow 50L PLUS

Изпълнена с цветове образователна книга, която съдържа множество интересни факти за микросвета и микроскопите. Книгата за въвеждане в науката за микроскопите е отлично допълнение към микроскопа Levenhuk Rainbow за начално ниво. Тези продукти биха били невероятен подарък за младия изследовател.

Специална оферта за бинокли Levenhuk PLUS&PRO и Karma PLUS&PRO

Изключителна възможност да получите два качествени бинокъла на цената на един. Допълнителният бинокъл ще Ви е от полза, ако случайно получите компания по време на наблюдения или ако решите да се полюбувате на пейзажа на път за някъде.

Специална оферта за бинокли Levenhuk Monaco ED и Vegas ED

Невероятният подарък се предоставя при закупуване на бинокли от сериите Levenhuk Vegas ED и Monaco ED. Тези бинокли предоставят изключително остри и контрастни изображения благодарение на висококачествената оптика със свръхмалка дисперсия. Чадърът Levenhuk Star Sky Z10 с красив мотив ще защити Вас и Вашата оптика в лошото време.

Специална оферта за зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS&PRO

Зрителните тръби Levenhuk Blaze PLUS и Levenhuk Blaze PRO притежават мощна оптика и са подходящи за наблюдения при всякакви метеорологични условия. А Levenhuk Atom 10x25 ще се превърне във Ваш верен помощник при наблюдения и пътувания. Този компактен оптичен инструмент няма да Ви бъде в тежест и ще Ви е от полза, ако случайно решите да се разходите или да тръгнете на преход.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.