обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

14 продукта (553,30 лв.)
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

22.04.2019

Уважаеми посетители!

Дистрибуторската мрежа на Levenhuk се разширява непрекъснато! Позволете ни да Ви представим трима наши нови дистрибутори в България! АЛТЕХ, Extreme Digital и ЮЖЕН ЕН ЕООД станаха наши партньори през този месец.

АЛТЕХ предлага високотехнологични устройства за образователна, професионална и домашна употреба. Техният онлайн магазин на alteh.bg запазва водеща позиция на пазара за компютри и електроника в България. След присъединяването към дистрибуторската мрежа на Levenhuk асортиментът от продукти ще се разшири.

Ако търсите най-добрите оптични уреди на Levenhuk, можете да посетите и техния физически магазин.

АЛТЕХ

София 1408,

ж.к. Иван Вазов, ул. Краище 27, бл.3, Магазин 1

Тел.: 0884 428 178

Още един нов дистрибутор на Levenhuk, Extreme Digital, е известен български търговец на дребно, който предлага широка гама продукти: домакински уреди, детски стоки, компютърно оборудване и потребителска електроника. Компанията е създадена през 2016 г., а днес освен в Родината, тя предлага търговски услуги и в Румъния, Чешката република, Словакия,Словения, Австрия и Хърватска.

Посетете техния онлайн магазин на edigital.bg и се възползвайте от всички предимства на онлайн пазаруването. Според рекламата на компанията тя предоставя ориентирано към клиента обслужване в най-висока степен и отлични цени.

Можете също да изпращате своите въпроси и предложения по телефона: 00-359-2-437-2466 и чрез имейл shop@edigital.bg.

ЮЖЕН ЕН ЕООД е компанията майка на голяма компания за онлайн търговия на дребно на хардуер и високотехнологично оборудване в България – Technohome.bg. Тя е официален дистрибутор на различни марки от най-висок клас, а сега предлага заедно с тях и отлични оптични инструменти.

ЮЖЕН ЕН ЕООД

София, кв. ”Карпузица”, ул. ”Кореняците” 16

Тел.: 0885 39 36 17

Ние се радваме да разширим нашата дистрибуторска мрежа в България и да предоставяме най-добрите оптични продукти за клиентите в тази държава.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.