обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови продукти от Levenhuk: цифров микроскоп Levenhuk DTX 300 LCD и цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D500

22.05.2019

Ние представяме два нови продукта от Levenhuk: цифров микроскоп Levenhuk DTX 300 LCD и цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D500. Двата артикула се предлагат за покупка в нашия онлайн магазин.

Цифровият микроскоп Levenhuk DTX 300 LCD е предназначен за приложни изследвания; той е с увеличение в диапазона от 20x до 600x. Създаден е за изследване на непрозрачни обемни проби. Този микроскоп може да се използва за ремонт на часовници и бижута, оценка на художествени произведения и работа с електрически вериги, за ремонт на уреди и за домашно хоби. Микроскопът е оборудван с вграден екран с течнокристален дисплей и може да се свързва с външни уреди, което позволява записване на видеоклипове и правене на снимки.

Levenhuk Blaze D500 е зрителна тръба с вградена цифрова камера. Отлична е за наблюдение на дивата природа и гледане на спортни събития. Тя е с увеличение 50x и позволява записване на видеоклипове и правене на снимки. Комплектът включва триножник с метална стойка, карта памет за съхранение на записаните данни и дистанционно управление.

Всички оптични и цифрови уреди на Levenhuk са с доживотна гаранция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.