обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

В онлайн магазина на Levenhuk стартира нова специална оферта

11.03.2019

Уважаеми посетители!

Радваме се да обявим, че пускаме нова специална оферта в онлайн магазина на Levenhuk! Получавате безплатно невероятния пътеводител в микрокосмоса „Невидимият свят. Познавателна книга“ с покупката на който и да е микроскоп от сериите Levenhuk Rainbow 50L и Rainbow 50L PLUS.

Микроскопите Levenhuk Rainbow 50L и Rainbow 50L PLUS включват лесни за използване ярки оптични инструменти с много допълнителни принадлежности. Те са предназначени за използване в училищни или университетски лаборатории или като хоби у дома. Тези микроскопи осигуряват значително увеличение и се характеризират с качествена оптика с многослойно покритие. Получените изображения са резки и контрастни. Тези оптични инструменти ще Ви вдъхновят да изследвате микросвета, да наблюдавате малки образци, като живи създания, например крило на пчела или еуглена, или всякакви малки прозрачни и полупрозрачни обекти.

Проучете всички специални оферти на тази страница.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.