обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Мрежата от клонове на Levenhuk продължава да расте!

26.02.2019

Уважаеми посетители!

Искаме да Ви споделим страхотни новини: наскоро отворихме офис на Levenhuk в Северна Европа. Новият клон се намира в град Хеменлина в Южна Финландия (Kaurialankatu 21, Hämeenlinna, Финландия). Освен това е налице локален склад, от който се доставят стоки в цялата страна. Оптиката Levenhuk, включително телескопи, микроскопи, бинокли и зрителни тръби за деца и възрастни, вече е налична за всички във Финландия.

Продължаваме да работим усилено за установяването на контакти с нови дистрибутори и откриването на нови клонове във всички краища на света, като по този начин да правим нашите продукти по-достъпни за клиентите ни. Levenhuk стартира своето разширяване в международен мащаб през 2012 г. Седем години по-късно вече имаме отворени 19 клона. Резултатът от работата ни през този месец е добавянето на още един офис в Европа към нашата мрежа от клонове по света. Клонове на Levenhuk можете да намерите в САЩ, Канада, Чешка република, Полша, Испания, Германия, Обединеното кралство, Нидерландия, Белгия, Люксембург, Исландия, Балтийския регион, Украйна, Унгария, България, Турция, Беларус, Румъния, Русия, а сега и във Финландия. Открийте най-удобния за Вас начин за закупуване на оптика Levenhuk от нашата бързо разширяваща се мрежа от клонове!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.